Tuesday, May 31, 2011

the star work :)

hello.salam hari nie nk cite sikit first thing hari tu aq buat kerja the star kt tmn tasik seksyen 7 pastu so kitorg bat la perjmpaan yg turt membantu dlm kerja Aqeelah N Damia yeke tlg :P ok the buat la kerja so hasil kerja kitorg pun agk memuaskan la .....
Second thing 
          lepas habis aq mkn kt momen eceh...eceh.... mula-mula masuk tu mcm x de org tp ada la dua tiga org kt situ bila nk order tu ...???? apa yg mat salleh nie ckp ?? aq pon dgn tah btul ker x jwb jer la apa yg dia ckp "can I have.......  chicken fillet -.- " pastu mat salleh tu pon ckp "no no see the menu first " -.- aq ckp ler dlm hati mmg aq tgk menu apa kes mat salleh nie -.-' pastu aq ckp la "i want this" aq tunjuk kt menu tu  pastu mat salleh tu tanye "drink?" pastu aq pon ckp "I dont want any drink " Mat Salih tu pon ckp "u can have a milo ice,Ice lemon tea anything" aq sgt lah pelik -.- oi apa yg kau ckp nie heh -.-' so aq x ckp apa2 Mat Salih tu pon ckp "No Drink?" aq ckp "yes" pastu salih tu ckp "eat here?" aq ckp "yes" pastu hanya untk satu burger harga dirahsiakan lebih mahal dari secret recipe gila betul tp aq dgn x rela hati membayar nya. Pastu aq on la laptop sbb ada wifi pastu mmg lama la gak nk tunggu ok 10 minutes pun sampai la pesanan aq first tuh aq mkn mmg sedap yg teramat mmg agak besar la burger tu aq habiskan mmg selama nie klu burger besar mmg x habis pastu aq pun habiskan la -.- aq bla la dari restoran MOMEN patutla dari Egypt rupanya patutlah mahal semacam jer kan.
          Thirdly aq pun pergi la rumah makcik aq esok nyer nk pergi bukit cerakah keesokan harinyer kwn2 sepupu aq pun join la nk g bukit cerakah ala ada satu bdk tu mmg la kau nk pergi jalan2 ker kau nk pergi melaram,anak org kaya la katakan skali dlm kereta tuh dlm beg sasha tuh firstly dia keluarkan phone dia tau alah biasa la tuh semua org ada kowt pastuh dia keluarkan camera ok biasa jugak nie sekali dia keluarkan PSP tu apa kes nk pi main game ker kt sana igt camera ngan phone jer...pastu sampy sana ok aq ngan sepupu aq jer jalan kaki yg diorang naik basikal sbb kitorg nki diet penat kayuh basikal sakit kaki jln kaki pun x penat sgt pastuh kitorg g la tower mmg lepak la kt situ mcm mcm org conteng kt situ jaga tempat awam oke....oke kitorg pun pergi renang x pyh citer la habis tu kwn sepupu aq dua org tuh mmg melaram habis la dgn make up eye shadow bedak huh pastu jln nk keluar dr Camar Rimba tu mmg rasa sekejap tp bila masuk rasa lama tau pastu dua org budak yg melaram tuh jln dulu tiba2 dgr diorg bising2 tau rupa-rupanya diorg bg beruk mkn hish gila dh la x de org klu kene kejar sape nk selamatkn pastuh mula2 sekor jer tiba2 byk ekor dtg 4-5 cam tu la pastu bdk tu mcm x pernah tgk beruk blg makanan plak tuh past aq jerit la nnty kene kejar ngan beruk jgn bg mkn pastu cuak bdk diorg lari aq ngan sepupu-sepupu aq pun lari beruk tu kejar LARI pastu bila penat pn berhentilah beruk tu pun dh ketinggalan di belakang pastu kitorg pun blk la rumah heh :D
ok tu jer bye.Salam 


                                Setelah mati kepenatan
Bdk nie mmg penat doe -.-


selipar yg dicampak dari tingkat 3 tower

No comments:

Post a Comment

the song